Onze merken

Alle merken van staff capital groep dragen bij aan onze missie om ondernemingen te helpen groeien. Dit doen wij door het vinden, binden en inzetten van personeel zo efficiënt mogelijk te organiseren. Zo kunnen onze opdrachtgevers zich volledig focussen op hun core business.

Onze dienstverlening is ondergebracht in drie merken:

payroll select

Kun of wil je de risico’s van het werkgeverschap niet dragen? Dan neemt payroll select die van je over. Als payrollorganisatie nemen wij het volledig juridisch werkgeverschap van medewerkers over, verwerken we de salarisadministratie en zijn onze experts het verlengstuk van iedere HR- of recruitmentafdeling. Zo helpen wij ondernemingen om het werkgeverschap goed en professioneel te organiseren. En de wetenschap dat alles rondom jouw personeel goed geregeld is, maakt dat jij je volledig kan richting op je core business.

easyworx

Met easyworx helpen wij ondernemingen en intermediairs. Door de inzet van onze zelfontwikkelde oplossingen organiseren we de werving, selectie en inzet van flexkrachten en zzp’ers zo optimaal mogelijk. Daarbij zorgen wij dat de verloning van flexkrachten en facturatie van zzp’ers goed is geregeld

easyjobs

Bij easyjobs komt vraag en aanbod bij elkaar voor tijdelijke klussen. Via de online marktplaats vinden opdrachtgevers eenvoudig geschikte medewerkers, terwijl scholieren, studenten en young professionals via de app makkelijk kunnen bijverdienen door te reageren op openstaande klussen. Easyjobs is het nieuwe uitzenden: snel, efficiënt en goedkoop!