Over ons

Het niet tijdig kunnen inzetten van de juiste medewerkers kost bedrijven omzet en rendement. Dit lossen wij graag op. Staff capital groep ontwikkelt en exploiteert verrassende HR-tech oplossingen. Hiermee helpen wij bedrijven op een eenvoudige en efficiënte manier de werving, selectie en inzet van (flexibel) personeel optimaal te organiseren. Wij zijn een vertrouwde HR-tech partner en lopen voorop in de markt.

MISSIE

“Wij ontwikkelen en beheren klant- en medewerker gerichte HR-Tech oplossingen waardoor bedrijven in staat zijn het vinden en inzetten van medewerkers zo optimaal mogelijk te organiseren.”

Over staff capital groep

Om écht een goed beeld te krijgen van staff capital, nemen we je even mee terug in de tijd. Naar het jaar 2002 om precies te zijn. In dit jaartal richtte de huidige CEO, Rick Simons, het bedrijf payroll select op. Payroll select was één van de eerste payrollbedrijven in Nederland en heeft aan de basis gestaan van de enorm snelle groei van payrolling in Nederland. Door de jaren heen is het bedrijf hard gegroeid en heeft het bedrijf meerdere overnames gedaan. In 2017 zijn alle overgenomen bedrijven samengevoegd, heeft de organisatie zich centraal gevestigd in Deventer en is zich gaan richten op het ontwikkelen en exploiteren van HR-tech oplossingen voor diverse branches.

2020

easyworx is opgericht: een uitzendbureau maar dan anders. Door de inzet en exploitatie van de verschillende ontwikkelde HR-tech oplossingen helpt easyworx bedrijven de werving en inzet van hun flexibele staffing optimaal te organiseren.

2021

easyjobs is gelanceerd: deze online uitzendmarktplaats voor gigs (korte klussen) en jobs (banen) is gericht op scholieren, studenten en young professionals die willen bijverdienen. Via de app is een match tussen opdrachtgever en een geschikte medewerker snel gemaakt.

Het verschil maken met HR-tech oplossingen

Wij volgen niet, maar lopen voorop in de markt. Al sinds 2018 investeren wij in de ontwikkeling van meerdere HR- tech-oplossingen voor verschillende doelgroepen en opdrachtgevers. Wij zijn dan ook een vertrouwde HR-tech partner. Zo hebben wij ‘flexplein’ ontwikkeld voor onze groot zakelijke klanten, ‘easyoffice’ voor onze intermediaire klanten en easypayroll en easyjobs voor het mkb. Met onze specifieke oplossingen maken we complexe processen een stuk eenvoudiger en efficiënter, waardoor ondernemers worden ontzorgt en zich kunnen richten op hun core business.

Kerngetallen

Klanten in het MKB

Payrollmedewerkers

Medewerkers vandaag ingeschreven

miljoen

Verwerkte uren

VISIE

“Onze HR-tech oplossingen, met een menselijk karakter, maken extra groei mogelijk voor iedere ondernemer.”

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn de belangrijkste drijfveer voor de gehele organisatie. Zo laten we zien wie we zijn en waar we voor staan.

Ondernemend

Een zo’n hoog mogelijk klantbeleving: dat is wat wij willen realiseren. Om dit mogelijk te maken investeren wij continu in onszelf en in de kwaliteit van onze dienstverlening.

Innovatief

Wij bedenken, ontwikkelen en verbeteren gave HR-tech oplossingen waarmee we onze klanten blijven verrassen. De markt en technologie staan nooit stil. Om deze reden zijn we altijd op zoek naar nieuwe innovaties en oplossingen: wij gaan altijd voor het beste resultaat.

Transparant

Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent. Zo heb je altijd inzicht in de kosten en data en schuilen er geen addertjes onder het gras.

Onze vernieuwde organisatie

Ook als werkgever blijven wij onszelf graag ontwikkelen. Een jong en dynamisch bedrijf dat altijd voor wil lopen op de markt, dat zijn wij! Stilzitten doen wij dan ook niet graag. Met ons gezellige en gedreven personeel zijn wij altijd aan het ontwikkelen en verbeteren. Geen dag is hetzelfde! Onze aandacht voor persoonlijke groei maakt dat wij als bedrijf automatisch meegroeien. Want groeien doe je nooit alleen. Wij geloven dat talent het beste tot zijn recht komt als je op de juiste plek zit.

Verdiepingen zijn voor iedereen toegankelijk. Wij lopen dan ook graag bij elkaar langs wanneer er vragen zijn. Ons open-deuren-beleid zorgt voor een transparante communicatie en omgang met elkaar. Door deze informele en laagdrempelige werksfeer is er altijd ruimte voor ideeën waar écht naar geluisterd wordt. Daarnaast hebben wij een bruisende personeelsvereniging waar de tofste uitjes worden georganiseerd op de meest unieke locaties! Dankzij onze betrokken directie is een medewerker geen nummer, maar een belangrijke schakel.

Onze merken hebben ieder een unieke plek in de markt. Wij bieden samen een optimale service waar onze kernwaarde centraal staan. HR-tech en toch menselijk.